/, Moda Hombre, Moda mujer/Nova col·leccio Tardor – hivern 2010 / 2011

Nova col·leccio Tardor – hivern 2010 / 2011

Iglesias Moda newsletter
Temporada tardor – hivern 2010 / 2011


Iglesias Moda

Moda Home

Els colors del llac Victòria, inspiren la col·lecció de blaus & marrons d’Iglesias Moda. La col·lecció de grisos-metalls i indigos es transmet a través de les tempestes del Pacífic que esbraonen el mar i donen els reflexos platejats, grisos i els blaus.

Textures de tot tipus, llanes, denim-fosc, estampats, molts quadres, pells, molt pel i cotons es barregen per aconseguir una imatge de color que barreja els colors aigua i fang, línies ajustades per a home, amb cinturons prims corbates estretes, pantalons ajustats i camises de quadres amb colls petitets amb escuts i dorsals amb ambient molt esportiu, el mes trendy per l’home d’aquesta temporada.

Nova temporada tardor-hivern 2010-2011 Iglesias Moda Manresa

Moda Dona

Per a la dona, Iglesias Moda presenta moltes sobreposicions. Pantalons molt estrets acompanyats per túniques i sobreposicions de punt llana, aconseguint embolicar la dona, acompanyat de cinturons molt prims i fulards per aconseguir una imatge molt trendy.

Els escalfadors i boines de llana, sobretot en tons grisos i marrons, ajudaran a allunyar el fred de la forma mes xic!. La qualitat de les marques seleccionades garanteix una imatge exclusiva pels nostres clients de molt nivell!!!

Iglesias Moda newsletter

http://www.iglesiasmoda.com

By | 2016-12-15T09:54:01+00:00 septiembre 22nd, 2010|Iglesias Moda Manresa, Moda Hombre, Moda mujer|
A %d blogueros les gusta esto: